Naamioissa on käytetty arvokkaita ja uniikkeja Kravun kääntöpiirillä sijaitseman Formosan eli Taiwanin tuoreita ja paikallisia kasviuutteita kuten vuoripalsami (mountain balsam), orkidea (orchid), merililja (sea lily) ja persikanlehti (peach leaf). Näiden kasvien tuoreilla kasviuutteilla sekä luonnollisella kalvokankaalla saadaan aikaan uniikit kasvonaamiot.

Esittelyssä ainesosa: Kasviuutteet

Naamioissa on käytetty arvokkaita ja uniikkeja Kravun kääntöpiirillä sijaitseman Formosan eli Taiwanin tuoreita ja paikallisia kasviuutteita kuten vuoripalsami (mountain balsam), orkidea (orchid), merililja (sea lily) ja persikanlehti (peach leaf). Näiden kasvien tuoreilla kasviuutteilla sekä luonnollisella kalvokankaalla saadaan aikaan uniikit kasvonaamiot.

Image

Materiaalina paras bio-selluloosa

  • Ainutlaatuinen vähähiilinen emulsiomenetelmä
  • Monikerroksinen
  • Tehokkaasti muotoilee lihasten liikettä
  • Liposomien kapselointi
  • Ylikriittinen hiilioksidiuutto
Image

Super tehokkaat hyödyt:

  • Lukitsee tehoaineet ja tehostaa niiden imeytymistä ihoon
  • Muotoilee kasvoja
  • Lämmön siirtyminen
  • Kosteuttava

Raikas

Teknologinen

ECO

Turvallinen

Nopea

Muodikas

Tuotteet

Soapberry & Birds Nest Fern Bio-Selluloosa Naamio

Vaalentaa | Kirkastaa | Tasottaa ihonväriä | Ehkäisee pigmenttimuutoksia

Image

Tämä naamio puhtaiden ja luonnosta saatavien Saippuamarjakasvin, Pesäraunioisen uutteen sekä muiden harvinaisten kasvien vaikutuksesta kosteuttaa ja kirkastaa ihoasi.

 

Image

Saippuamarjakasvi

Saippuamarjakasvi (Soapberry) sisältää saponiinia ja rutiinia, jotka tehostavat aineenvaihduntaa ja poistavat kuollutta ihosolukkoa. Sisältää myös C-vitamiinia, fruktoosia, glukoosia, alaniinia ja muita ainesosia, jotka parantavat solukalvojen läpäisevyyttä edistäen tehoaineiden imeytymistä ihoon, pelaten näin tuotteille parhaimman vaikutuksen. Lisäksi nopeuttaa solujen energia-aineenvaihduntaa.

Image

Saniaislajit

Taiwanin kotoperäiset Saniaislajit (Bird´s Nest Fern), sisältävät paljon C-vitamiinia, kalsiumia, rautaa, sinkkiä ja muita ravinteita ja mineraaleja, joilla on ihoa hoitavia, kirkastavia, nuorentavia sekä kosteuttavia vaikutuksia. C-vitamiinin määrä joka grammassa vastaa kahta sitruunaa.

Image

Traneksaamihappo

Traneksaamihappo (Tranexamic acid) on synteettinen aminohappo, joka vaalentaa ihoa ja tasoittaa pigmenttimuutoksia. Ehkäisee pigmenttimuutosten syntyä  50 kertaa C-vitamiinia tehokkaammin.


Shell Ginger Leaf & Hibiscus Bio-Selluloosa Naamio

Vaalentaa | Nuorentaa | Kosteuttaa

Image

Isogalangajuuren lehti & Hibiskus kasvonaamio sisältää yli 30 kertaa enemmän polyfenoleja kuin punaviini, auttaa kosteuttamaan ja antaa ihollesi joustavuutta.

 

 

Image

Isogalangajuuri

Isogalangajuuren lehtien (Shell Ginger Leaf) kylmäuutto säilyttää sen arvokkaita ravintoaineita, jotka vaalentaa, nuorentaa, kosteuttaa, korjaa vaurioituneita soluja tehden ihostasi nuorekkaan. Kasviuute aktivoi fibroblastisolujen toimintaa ja tehostaa kollageenin muodostumista ihossa. Kasviuutteen rikas polyfenolipitoisuus, 30 kertaa enemmän kuin punaviinissä, taistelee tehokkaasti vapaita radikaaleja vastaan.

Image

Hibiskuksen kukkauute

Hibiskuksen kukkauute (Hibiscus Flower Extract) on rikas kosteuttava tekijä, samaan aikaan lisää fibriinin valmistusta ja lisää ihon rikkautta kosteuttaen ihoa. Sisältää flavonoidien aktiivisia yhdisteitä kolme kertaa appelsiiniin verrattuna.

Image

Sakkaridi-isomeraatti

Sakkaridi-isomeraatin (Saccaride Isomerate) erityinen molekyylirakenne tarttuu tiukasti ihon pintaan, vahvistaa ihon suojaustoimintoa, korjaa sekä syväkosteuttaa ihoa jopa 74 tuntia.


Taiwan Hibiscus & Strawberry Bio-Selluloosa Naamio

Nuorentaa | Pehmentää | Taistelee painovoimaa vastaan

Image

Taiwanin Hibiskus & Mansikka naamio sisältää korkean pitoisuuden antioksidantteja ja muita ikääntymistä estäviä aineita, jotka sisältävät runsaasti orgaanisia happoja sekä ihoa kiinteyttäviä ominaisuuksia.

 

Image

Hibiskus

Kasvitieteellisesti arvokas Hibiskus (Luonnollinen korjaava kasvutekijä) on maailmalla tunnustusta saanut Taiwanilainen kansallisaarre, josta voi eristää 5g uutetta 100kg:sta. Sisältää monipuolisesti vaikuttavia aineita kuten Shanfujung KGF, BGF, gummy glycoprotein (MGP), Betuliinihappo, Lignaani, Scyllitol, Fenoliyhdisteet, Flavoidit, jotka ehkäisevät ihoa ikääntymästä, kokonaisvaltaisesti ehkäisevät ryppyjen muodostumista ja pigmenttimuutoksien syntymistä, rentouttavat ja antavat iholle ennennäkemättömän kristallin kirkkaan heleyden.

Image

Mansikka

Mansikka (Fragaria Vesca Extract) sisältää erityisiä kasvin mukopolysakkaridia ja proteolyyttisiä entsyymejä, joilla on erinomaiset ihon vanhenemista ehkäisevät ominaisuudet sekä parantaa ihon kykyä suojautua. Sisältää 15 kertaa enemmän polyfeloleita kuin verigeippi.

Image

Granaattiomena

Granaattiomenassa (Punica Granatum Fruit Extract) on paljon polyfenoleita ja C-vitamiinia, jotka toimivat ikääntymistä vastaan sekä kosteuttavat ihoa. Antioksidanttien vaikutus on 3 kertaa enemmän kuin vihreällä teellä ja punaviinillä.


Red Quinoa & Millet Wine Bio-Selluloosa Naamio

Syvästi korjaava | Ihoa aktivoiva | Vahvasti suojaava

Image

Punainen Quinoa ja Hirssiviini naamio tarjoaa iholle ikääntymistä ehkäisevät ja kosteuttavat ominaisuudet sekä parantaa ihon uusiutumista.

 

Image

Hirssi

Hirssi (Millet) sisältää paljon sokereita, vitamiineja ja polyfenoleita, jotka kosteuttavat ihoa ja ehkäisevät ikääntymistä.

Image

Savikkakasvit

Taiwanin kotimaiset Savikkakasvit (Chenopodiaceae plants), Paiwanin kielellä tarkoittaa “kauniimpi", sisältävät paljon pigmenttiä ja fenoleita, jotka tehokkaasti ehkäisevät ikääntymistä

Image

Neural guanamine

Neural guanaminea uutetaan Riisiuutteesta (Rice Extract), jolla on pitkävaikutteinen korjaava ja kosteuttava vaikutus. Riisiuute on hyvin vitamiinipitoista, sisältäen monia B-ryhmän vitamiineja sekä mineraaleja, jotka auttavat suojaamaan ihoa ulkoisilta rasittavilta tekijöiltä.


Betel Palm Leaf & May Chang Bio-Selluloosa Naamio

Supistaa huokosia | Syväpuhdistaa | Tasapainottaa talintuotantoa | Kuoriva

Image

Betelpalmun Lehti ja May Chang (Litsea Cubeba tunnettu myös nimellä Vuoripippuri) ovat kaksi tehokkainta ainesosaa luonnosta parantamaan aknea. Ihanasti pehmittävä, puhdistava ja kuoriva naamio rasvaiselle, aknealttiille ja herkälle iholle.

 

Image

Betelpippuri

Betelpippuri (Piper Betel) sisältää runsaasti polyfenoliyhdisteitä ja polysakkarideja, joilla on erinomaisia ikääntymistä ehkäiseviä ja ihon puolustusta parantavia ominaisuuksia.

Image

Vuoripippuri (May Chang)

May Chang eli Vuoripippuri (Litsea Cubeba) vilkastuttaa verenkiertoa, nuorentaa ihoa ja tehokkaasti tappaa bakteereita. Puhdistetun uutteen ainesosat  parantavat ihon kuntoa varsinkin rasvaisen ihon ja aknen, vaalentaa pigmenttimuutoksia ja ehkäisee ihon ikääntymistä.

Image

Arkiini

Arginiini (Arginine) on ihoa hoitava tekijä, joka tehokkaasti tasapainottaa talintuotantoa ja nuorentaa ihoa.